0.9.6: Közlemények

Az új frissítésben előreláthatólag a németeké lesz a főszerep. Új tokenszerzés veszi kezdetét "German carriers" néven, ahol természetesen konténereket is kaphatunk. Ezekben a konténerekben pedig akár a korai hozzáférésű német repülőgép-hordozókat is megtalálhatjuk. 

Repülőgép-hordozók: IV RheinVI WeserVIII August von Parseval 

A szerzett tokenekért az armory-ban különleges festéseket is szerezhetünk, mint például az "Iron Cross", vagy a "Black-White-Red". Természetesen egyéb jelzőzászlót és kreditet is ki tudunk majd váltani tokenekért. 

 

Hamburg kikötőt frissítették

Ranked szezon érkezik

Az új szezonról egyelőre annyit lehet tudni, hogy 7v7-ben fogunk kikötni és Tier VIII-as hajókkal. 

Modulok átdolgozása

A modulok menüpont teljes átdolgozást kapott. A hajók csata előtti modulválasztása túl kényelmetlenné és átláthatatlanná vált az utóbbi időben, ezért teljesen átdolgozták nekünk egy kényelmesebb formává. 

Átnevezésre kerül a modul lap "Equipment"-re. Ezentúl nem kell majd a lapok között váltogatnunk, ha át szeretnénk látni a fogyóeszközöket és a modulokat egyszerre. Egy lapon mindent betudunk majd állítani. 
A "Ship Preview" módban fekete-fehér szűrő nélkül megtekinthetőek lesznek a még meg nem vásárolt hajók.

 

Egyes fogyóeszközök ikonjai és nevei megváltoznak a paraméterek alapján, hogy még szembetűnőbb legyen a különbség fogyóeszköz és fogyóeszköz között. Ezzel is segítve bennünket a gyors döntésben.

 

Egyéb módosítások

Új hanghatásokat hoztak létre és már meglévőket módosítottak.

Az új HDR fénytechnológiának megfelelően módosítanak az alábbi portokon: Naval Base, Azur Lane, Dragon, and Sarushima Base.

 

Ebben a szakaszban még bármi módosulhat a frissítéssel és tartalmával kapcsolatban. 

Fórum hozzászólások

  • Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.