Jelenleg 31 vendég és egy tag online

2020. június 18., csütörtök 08:34

0.9.6: Közlemények

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Az új frissítésben előreláthatólag a németeké lesz a főszerep. Új tokenszerzés veszi kezdetét "German carriers" néven, ahol természetesen konténereket is kaphatunk. Ezekben a konténerekben pedig akár a korai hozzáférésű német repülőgép-hordozókat is megtalálhatjuk. 

Repülőgép-hordozók: IV RheinVI WeserVIII August von Parseval 

A szerzett tokenekért az armory-ban különleges festéseket is szerezhetünk, mint például az "Iron Cross", vagy a "Black-White-Red". Természetesen egyéb jelzőzászlót és kreditet is ki tudunk majd váltani tokenekért. 

 

Hamburg kikötőt frissítették

Ranked szezon érkezik

Az új szezonról egyelőre annyit lehet tudni, hogy 7v7-ben fogunk kikötni és Tier VIII-as hajókkal. 

Modulok átdolgozása

A modulok menüpont teljes átdolgozást kapott. A hajók csata előtti modulválasztása túl kényelmetlenné és átláthatatlanná vált az utóbbi időben, ezért teljesen átdolgozták nekünk egy kényelmesebb formává. 

Átnevezésre kerül a modul lap "Equipment"-re. Ezentúl nem kell majd a lapok között váltogatnunk, ha át szeretnénk látni a fogyóeszközöket és a modulokat egyszerre. Egy lapon mindent betudunk majd állítani. 
A "Ship Preview" módban fekete-fehér szűrő nélkül megtekinthetőek lesznek a még meg nem vásárolt hajók.

 

Egyes fogyóeszközök ikonjai és nevei megváltoznak a paraméterek alapján, hogy még szembetűnőbb legyen a különbség fogyóeszköz és fogyóeszköz között. Ezzel is segítve bennünket a gyors döntésben.

 

Egyéb módosítások

Új hanghatásokat hoztak létre és már meglévőket módosítottak.

Az új HDR fénytechnológiának megfelelően módosítanak az alábbi portokon: Naval Base, Azur Lane, Dragon, and Sarushima Base.

 

Ebben a szakaszban még bármi módosulhat a frissítéssel és tartalmával kapcsolatban. 

Utoljára frissítve: 2020. június 18., csütörtök 09:16

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#10 2020-06-21 13:42
Egy shokaku-val is lehet citázni a JB-t, ap bomba az ilyen, a sebzés nem mindegy. A másodlagos build meg egy vicc szerintem, a graf zeppelinnél is trollkodásnak tartom. 10km-en belül a hordozóval, hát ott már nagy baj van, meg ki az a [censored] aki hordozóval megy előre másodlagosozni, nevetséges és tök felesleges. Ha a rombi megtalál akkor rakétás meg bomba meg nem kéne ignorálni de amit a grafnál látok olykor videót a youtubon, szerintem nagyon gáz de kinek mi.
#9 Grievous [WBF] 2020-06-21 12:07
Már nem lassúak a torpedóik, éppen h leggyorsabbak (?), cserébe a range és a dmg lett alacsony (időközben változtattak rajta). Hát, secondary meme build talán használható majd a t8-10-esen, de majd kiderül (először jöjjenek ki ST-ről), meg elvileg armorosak lennének, hisz bb hullt használnak, igaz, 1x néztem h a t10-est citadellázta a jean bart. Buff? hát, tegnap elött láttam 1x az egyiket, nem tűnt nagyon buff igényesnek, jó, feltételezhetem, nem egy mezei player volt.
még tesztelik, talán kövi patchnél rakhatnak ki videókat róluk
#8 2020-06-20 16:45
Valaki tud valami konkrétat a német hordozó ágról? Azon kívül, hogy ap rakétások lesznek az ap bomba mellé (tehát gyújtani nem tud) és szánalmasan lassúak a torpedói? Nagyon várom már (ahogy az Odint is :D) de párszor jött ellenem a német 10es és a bismarck-al ettem a gépeit és alig tudott sebezni ami szintén gyalázat. Egy jókora buff-ra volna szükség vagy legalább gyújtanának a rakétások, mert ez így teszt formájában ellenem nagyon ratyi volt. Vélemény, tapasztalat, konkrét információ vagy tesztről tudtok valamit? A csata chat-ben kérdeztem a tesztelőt de nem beszélhetett róla.
#7 Rallyefan81 [T-F-K] 2020-06-20 14:16
Idézet - marcus:
Nem értem miért soroljátok ide a füstöt, meg a szigeteket. Füst nincs is mindig, sőt én se tudok használni, mert nem mindegyik hajóhoz lehet. A sziget, van amelyik felett át se lehet lőni.
Ha nem kell mindig lőni, ki nyeri meg a csatát? Ha nem segítek a csapatnak pik pakk 6 hajónkat elveszítjük, mondjuk így is úgy is. De a lényeg, ha csak vagyok a csatában, nem vagyok hasznára a csapatnak. De akkor mikor lőjek?

Füstöd nincs mindig, de megtanulhatod kinek van. ;) Szigetek mögé beúszol, szinten llesik a spot.

Mint Green is írta, nem kell mindig lőní, 20 mp a spot ideje.
Amerikai ág viszont sok szigeten átlő, amin más nemzetek hajói nem tudnak.
Nagyon más játék, mint a wot, mások a reakcióidők is.

Tanulni-tanulni az alapokat. ;)
És alkalmazkodni, mert nem arra változik itt semmi, amerre szeretnék az emberek...
"Így megy ez..."
#6 [DPH] Greendevil97 [WBF] 2020-06-20 12:51
tudni kell abbahagyni a lövést. Tudni kell, mikor érdemes eltűnni. Tudni kell kihasználni a hajód láthatóságát, hogy meglepd ellenfeleidet. De leginkább tapasztaltot kell szerezned, vagy mások videóit nézned a témában
#5 marcus 2020-06-19 17:44
Nem értem miért soroljátok ide a füstöt, meg a szigeteket. Füst nincs is mindig, sőt én se tudok használni, mert nem mindegyik hajóhoz lehet. A sziget, van amelyik felett át se lehet lőni.
Ha nem kell mindig lőni, ki nyeri meg a csatát? Ha nem segítek a csapatnak pik pakk 6 hajónkat elveszítjük, mondjuk így is úgy is. De a lényeg, ha csak vagyok a csatában, nem vagyok hasznára a csapatnak. De akkor mikor lőjek?
#4 Rallyefan81 [T-F-K] 2020-06-19 12:53
Füst, szigetek itt is adnak hasonló álcát, mint a wotos bokrok.
Nem szimulátor a játék, de ha elsütsz 9-10 nagy kaliberű ágyút nyílt terepen , szerintem nem meglepő , hogy 30 kilóméterrel odébb is látszik...
Örüljünk, hogy a kéményfüst nem fix, mint a valóságban, mert akkor még cikibb lenne a helyzet. ;)
#3 [DPH] Greendevil97 [WBF] 2020-06-19 12:07
hidd el, ez így igazságos. Amint belejössz, meg lehet szokni. Meg ugye nem kell mindig lőni...
#2 Grievous [WBF] 2020-06-18 22:21
Eleinte volt ez. Ez elsődlegesen csak a dd-k és ca-k tudták eljátszani és hidd el, nem volt kellemes annak akit lőttek folyamat. Ezt módosították arra, hogy van egy álcaértéked alapból, de ha ellövöd magadat akkor a max lötávodig nő az érték (ha spotter repülőt küldesz fel és lövés után visszatér akkor is marad az a nagyobb érték, míg le nem esik az álcád), füstből való lövést is talán ekkor dolgozták át, h ne fix 2km legyen az álca bent.
Amúgy, ha kihasználod a szigeteket és füstöket akkor nem fognak felspotolni.
#1 marcus 2020-06-18 19:50
Szerintem a játékot is át kéne egy kicsit alakítani. Mert nem hiszem el ami velem történik. Négy vagy 5 napja normál randomban nem tudok nyerni, mindegy mivel megyek, mindegy milyen tierben. Ez vicc, miért nem lehet úgy lőni, hogy fel ne szpotoljanak. Ahogy ellövöm magam felugrik a szaggatott kör, a térképen addig amíg van a látótávom, és máris látnak. Miért nincs egy olyan távolság, amíg lőhetek, sebzek is, és nem vesznek észre? A wot tankoshoz képest elég szar így. Ha mész a csatában, felszpotolnak szétlőnek, ha a csatában ellővőd magad felszpotolodsz, és szétlőnek. A wotban legalább ha elég távol állsz a bokortól nem látnak. Itt a szpotrendszer elégszar.

Fórum hozzászólások

Hasznos oldalak

Cikk hozzászólások