Jelenleg 35 vendég és nincs tag online

2018. április 12., csütörtök 08:01

Kawachi - Elemzés

Írta: 
Értékelés:
(5 szavazat)

Megjelent: 3319 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. április 12., csütörtök 08:02
Tovább a kategóriában: « Kongo - Elemzés

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#5 hadtjuk 2018-11-06 11:22
Acetil!

Köszönet a fáradozásaidért.
#4 Acetil_coenzim_A 2018-04-17 23:06
Mikor először játszottam vele nagyon utáltam. Mondjuk az még több, mint két éve volt, majd jött a Myogi, ami már akkor is tetszett. Aztán visszavettem és a tízes szintig szerzett tapasztalatoknak köszönhetően sikerült ráéreznem, bár a Nassaut könnyebben játszhatónak találtam, de ez csak a személyes véleményem. Viszont szerintem se egy rossz hajó.
#3 BAGETT [TEAM] 2018-04-17 19:34
Hát Myogi még nem volt nálam, de Kaiser és Wyoming igen. Sőt a Wyomingot még próbálgattam is Steves Segal képezgetésére, de aztán inkább átment tier6-ba. Jó hogy tele vannak pakolva ágyúkkal, mert így is csak 1-2 talál. Az egész tier3-4 kicsit olyan mint a WOT-ban, ösztönöz a továbblépésre...
#2 Dewri 2018-04-17 17:50
Nekem nem volt vele problémám. Mondjuk én kizárólag csatahajókkal játszom, így föl se veszem a lassúságot... Mivel szinte minden pálya zsúfolásig van tömve szigetekkel, így legtöbbször semmi értelme nincs a nagy lőtávnak, mert úgyse lehet rálátni senkire... A csodálatos látótávrendszer miatt pedig általában egyszercsak "ott terem" 8-12 km-re a fél ellenséges flotta a hajó közelében, onnan meg már nincs probléma a lőtávval... A kétoldalas tornyok hatalmas segítség tud lenni, mivel az esetek 200%-ában egyedül kell küzdeni az esetek 400%-ában több ellenféllel egyszerre, így sokszor jó, hogy nem kell teljesen körbeforgatni tornyot/hajót... A Nassauhoz képest gyengébbnek érzem páncélzatilag, de a leírásban is említett cikk-cakk mozgással eredményesen lehet vele aprítani.

Nem is értem miért nem szeretik a népek. Csatahajó-specialistaként (összes nemzet csatahajójával tolom párhuzamosan) szerintem a legrosszabb csatahajó a játékban a Myogi, annak a pontossága olyan szinten szánalmasan van belőve, hogy inkább ne is említsünk "pontosságot" vele kapcsolatban, de még a "szórás" is túl szép kifejezés, a "100%-os RNG" vagy az "ökörhugyozás" inkább illik rá. Instant free xp-s átlépés, képtelenség játszani vele, főleg ha megnézzük a szintjét: Orion, Wyoming, Kaiser mind kiváló t4 hajók, a francia t4-et nem ismerem, mert küldetésből megkaptam a t5 hajót, így előtte kimaradt a t3-t4...
#1 BAGETT [TEAM] 2018-04-13 20:10
Köszi az elemzést. Ráférne (erre is) egy kis újraegyensúlyozás, de sajnos ez a tier nem tartozik a WG fő prioritásai közé. Pedig szerintem ez is lenne olyan szórakoztató, mint a felsőbb osztályok, csak hát ugye a mocskos anyagiak... amúgy a hajó fő előnye hogy tier3, így mindig van pár könnyű célpont.

Fórum hozzászólások

Hasznos oldalak

Cikk hozzászólások