Jelenleg 65 vendég és egy tag online

2015. április 15., szerda 11:40

Prémium hajóért CBT (zárt béta) hozzáférés

Írta: 
Értékelés:
(8 szavazat)

A WG egy előrendelhető csomag részeként elérhetővé tett 3 prémium hajót is, melyek megvásárlásával (visszavonásig) hozzáférést is biztosítanak a zárt béta teszthez (CBT).

FIGYELEM! Kizárólag azon csomagokkal jár a CBT hozzáférés, melyeknél az "Access to CBT" szöveg is olvasható a "The package includes:" felsorolásban.

Shop: Előrendelhető csomagok megnyitása.

Utoljára frissítve: 2015. június 25., csütörtök 09:14

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#34 vip_er 2015-04-19 21:40
Jah, tényleg orosz :).
#33 Thothem 2015-04-19 19:19
Set sail!

Thothem néven kínlódok, első fürdővizet kapásból DC-vel kezdtem :D
kepfeltoltes.hu/.../...
#32 99lufi 2015-04-19 18:42
Idézet - vip_er:
Hali !

Én megvettem mind a 3 hajót, mert 1 évig ezeket nem lehet majd még megvenni. Ki tudja hátha lesz köztük Type-59 :).Nekem is azonnal aktiválták a hozzáférésemet a tankos fiókomban. Eddig a megvásárolt hajók közül a 4-es japánnal és az 5. némettel mentem. A Tier 7-es biztosan nem való még nekem. Mindkettő hajó tetszik, gyorsak, de kis HP, viszont tudnak torpedót vetni. Nos ezt nem könnyű, de ha talál, akkor nagyot ütnek. Egyelőre ismerkedem a játékkal, de nagyon tetszik, sokfelé kell figyelni, izgalmas. Aki csak teheti, használja ki a lehetőséget. Egyben keresek szakasztársakat is. Nick : vip_er.
Sok szerencsét !

orosz lesz az a német szerintem...német hajók még nincsenek játékban 8)
#31 vip_er 2015-04-19 16:38
Hali !

Én megvettem mind a 3 hajót, mert 1 évig ezeket nem lehet majd még megvenni. Ki tudja hátha lesz köztük Type-59 :).Nekem is azonnal aktiválták a hozzáférésemet a tankos fiókomban. Eddig a megvásárolt hajók közül a 4-es japánnal és az 5. némettel mentem. A Tier 7-es biztosan nem való még nekem. Mindkettő hajó tetszik, gyorsak, de kis HP, viszont tudnak torpedót vetni. Nos ezt nem könnyű, de ha talál, akkor nagyot ütnek. Egyelőre ismerkedem a játékkal, de nagyon tetszik, sokfelé kell figyelni, izgalmas. Aki csak teheti, használja ki a lehetőséget. Egyben keresek szakasztársakat is. Nick : vip_er.
Sok szerencsét !
#30 Thothem 2015-04-19 13:44
Itt a kommentekben és a WG fórumon visszaolvasva, megmarad az pénzért megvett hajód, és a goldod is (már ami marad belőle...)

A hajókról még nem tudok semmit mondani. :)
A vásárlás után kb 2-3 perccel a worldofwarships.eu oldalon a nevem alatt megjelent egy "Member Page" feliratú gomb, onnét tudtam a játékot leölteni. Jelenleg jön lefele... (6090MB)
#29 Haluska 2015-04-19 12:09
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem ... ezzel a cikkel kapcsolatosan. Tehát itt van riva,hogy "elérhetővé tett 3 prémium hajót is, melyek megvásárlásával (visszavonásig) hozzáférést is biztosítanak a zárt béta teszthez (CBT)." Tehát megveszem ezt a csomagot és akkor hozzáférést nyerek a zárt Bétához ... és a prémium hajó mait megveszek csak a zárt bétán marad meg ? Vagy már az Open Bétán is ???... Másik pedig milyen hamar kapok hozzáférést a CBT-hez azután,hogy megvettem az egyik hajót ? Utolsó kérdésem pedig melyiket érdemes megvenni a három hajó közül :D?
Előre is köszönöm :)!
#28 marcus 2015-04-19 10:56
Sziasztok!
Szia!Nekem a T-home-tól van internetem 20 megás,lakásba bejön egy modembe csatlakozik,és onnan csak a számítógépbe,sehova nincs máshova vezetve.
#27 Trucker39 [STW] 2015-04-18 21:02
Az általad előfizetett internet sávszélt természetesen nem lehet tovább szélesíteni. Azt nem írtad, hogy használsz-e valamilyen router-t. Ettől függetlenül szerintem fontos a meglévő sávszélt megfelelően elosztani.

Konkrétan nem írnám le ide mit és hogyan. A neten jó leírásokat lehet találni.

mindenkinet.net/tag/qos/
#26 marcus 2015-04-18 13:53
Sziasztok!
Szia köszönöm a válaszod,"A sávszél kibővítése orvosolta a problémát." ebben tudsz nekem segíteni,hogyan csináljam mert nem igazán értek hozzá? Ha lehetne kérnem ne rövidítésekkel,hanem nyersen fogalmazva olyan szájbarágósan,mert nem vagyok otthon az ilyen beállításokban,de csak ha időd engedi nem annyira sürgős.Ha segítesz előre is köszönöm.

Ha összejönne a dolog akkor az maradhatna végig úgy azzal a beállítással,vagy csak akkor kel ha hajózok,meg tankozok? (A sávszél kibővítése )
#25 Trucker39 [STW] 2015-04-18 11:11
Igen, neked írtam. Abból indultam, ki, hogy a jelenség szerintem továbbra is arra utal, hogy valami internetes probléma lehet. Pár napja - kényszerűségből - mobil internetet használok a játékra is. Szintén játszottam az este magam is. Laggzás jelenség van, de jóval kisebb mértékű nálam, mint ahogyan leírtad.
A grafikai beállítások érdekes téma. Szintén csak hasonlítani tudok. Saját gépemen futó WoT grafika jól alaposan megnyírbálva, 30-40 FPS között mozog. WoWs minden maximumra felhúzva, amit csak kipipálni, vagy fel tolni lehet, 50-60 FPS között mozog.
Továbbra is úgy gondolom, hogy nálad inkább valami hálózati dolog lehet, ami akadályoz a játékban. Egy dolog azonnal feltűnt nálam, mikor állítgattam a mobil netet. Ha szűkebb sávszél volt a játék felé (QOS) biztosítva, félelmetes töltögetésbe és laggolásba kezdett a játék. Megemelve a biztosított sávszélességet, gyakorlatilag annyira laggzik csak mint a korábban használt, Optikai netem.
Biztosan észrevetted már, hogy a csata indulását követően is egy darabig még töltöget (legalábbis nálam) a játék. Itt olyan dolgokat töltöget, ami a netről jön. A sávszél kibővítése orvosolta a problémát.
#24 marcus 2015-04-18 10:28
Sziasztok!
Tegnap is mentem a zárt bétán délelőtt,kb:1200-an voltunk fent,nem is volt vele gond.Gondoltam egyet kipróbálom este is,21 óra után,voltunk fent vagy 7500-an megint megállt a hajó kb:30 másodperc múlva jóval arrébb voltam a hajóval,na mondom most,hogy észhez tért folytassuk,kilőttem a torpedókat az ellenségre megint akadt egyet közben,és nem tudom hogyan csináltam de a hajóm előtt mentek el a saját torpedóim,és hova sikerül lőnöm bele a szigetbe,az ellenség helyett,hála istennek megint lagolt egyet,mire a hajót ismét tudtam uralni az ellenség között voltam,két oldalról teljesen körbe voltam véve. Trucker39 írtad,hogy net gondok lehetnek,gondolom nekem írtad a hozzászólást,szerintem nem az lehet,mert a tankos részénél is játszok,és ott több 10 ezren vagyunk fent,és nincs gond,csak ha véletlenül bekapcsolva felejtem a torrent programot.Itt le is van véve nekem minden alapra,LOW felírat ha jól emlékszem,mert angol tudásom az nem sok.
#23 Jacktor 2015-04-17 15:24
Külön nincs, de ha úgy alakul hogy szakaszozunk, a VTEPS TS-re nyugodtan feljöhettek :)
Amúgy azt észrevettem magamon (Jeff-fel kapcsolatban meg főleg feltűnt) tegnap, hogy csata alatt alig beszélünk, mert igencsak figyelni kell a játékra, pláne ha célpont is van és/vagy minket lőnek épp és manőverezni is kell közben :)
#22 Tettigonia 2015-04-17 15:04
Van közös TS elérés a magyar wows.hu-s matrózoknak?
Hasznos lenne, főleg a kezdőknek, ha szakaszban akarnak játszani.
Köszönöm!
#21 Jacktor 2015-04-17 15:01
Tudsz prémet venni, de a WoT-ban ez nem jelenik (hisz még béta cucc).
#20 Tettigonia 2015-04-17 14:33
Sziasztok!

Van lehetőség a WOWS játékban piasterért (arany helyetti zseton) prémium napokat venni?
Ha igen, akkor a WOT account-on is megjelenik ez a prémium idő?

Mert arra gondoltam, hogy ha igen, akkor ez egy jó vásár, hiszen, a nyílt bétában visszakapja az ember, gold-ként, és újra el lehet költeni majd, de addig két játékban is lehetne élvezni a prémium fiók előnyeit.

Van valakinek tapasztalata?

Aktuális akciók, küldetések

Fórum hozzászólások

Hasznos oldalak

Cikk hozzászólások

Legtöbbet hozzászólt (2 hét)