Japán rombolók

Több
8 éve 11 hónapja #417 Írta: Jacktor
Japán rombolók téma létrehozva Jacktor által
Japán rombolókkal kapcsolatos infók, kérdések, észrevételek...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #866 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Jó lenne ha írnának valamit. :( Most tanulom, de nehéz. tapasztalatok? célzás? trükkök? stb. ... ?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #867 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Csak pár gondolatot, mert épp csak benéztem.

A japán rombolóval kicsit másként kell játszani, mint az amerikai-val. Sokkal kevésbé támaszkodik a fedélzeti lövegeire. Egyrészt mert kevéske a tűzerejük, másrészt lassan töltenek és ami a legfontosabb, végtelenül lassan fordítják a tornyukat. Semmi baj, más taktikát kell velük alkalmazni.
A japán rombolónak van viszont előnyei. Nem is kevés. Az egyik, hogy jobb az álcázási értéke amerikai társánál, másik sokkal nagyobb a lőtávja a fő fegyverzetének, vagyis a torpedóknak. Ebből következik, hogy a japán rombolóval távolról kell torpedózni az ellenfelet és hatékonyan alkalmazni a füstöt. ha jól tévedek, T 6-ig jutottam velük. Addig ez a taktika alkalmazható volt. Szerintem, ha megnézzük a magasabb besorolású rombolókat, a helyzet szerintem ott is hasnonló lesz, csak még több torpedóval és esetleg további torpedó hatótáv növeléssel.

Kapitányi fejlesztések:

-Torpedo armament expertise. Gondolom, sejthető, hogy miért.
- Advanced firing training.
- Smoke screen
- Situation avareness
- jack of all trades


Röviden ennyit tudok most megosztani. Jó tanulást és jó játékot.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Czipczi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

  • Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #868 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Japán rombolók
7es Japcsival nyomom! A helyzet meg fog váltózni magasabb tierben! Igen az ágyúk nevetségesek, és a torpedó töltése mindnek 1 perc 10 másodpercesek, ami szerintem nagyon sok ahhoz képest hogy lőni nem tudsz az ágyukkal az általad említett okok miatt! Hatalmas gond már maga az Ellenséges ÚJ Amcsi csatahajók! Miért? Bár lassúak, de szinte vetekszik a fordulásuk egy romolóéval, ami szerintem SZINTÉN NEVETSÉGES! Hány alkalommal volt már hogy egy böszme nagy dög RÖHÖGVE elfordította a torpedok között a hajót! csak néztem hogy mi van?! És újra és újra probáltam de csak elfordult. 7es felett ROSSZ HÍR!!! Ami alacsony tierben 5.9 tudtad meközelíteni az ellenfeleket annélkül hogy érszevettek volna, 7-nél már ez 6.9. és marad a 10 km torpedó táv min. torpedó plus sebességgel!!!! Esélytelen, szinte szerencse, ellenfél bambaságga kérdése, és ha szerencséd van kifogsz egy nOOBOT, vagy belemászól egy csata kellős kőzepébe ahol viszont 1 lövés sorozattal kiszednek. FÜST. Hiába van lehetőségem 6x használni, célzott lővéssel találnak el mintha látnának, szinte alig használom is a füstöt, csak ha látom értelmét. LEHET MODOT HASZNÁLNAK? Túl feltűnő hogy állandóan célzottan telíbekapnak 15 km-ről repülő a közelben sincs, és én nem is lővők, nehogy meglássanak! Ez sajnos állandóan előfordul!!!!! Nem vicc. Hatalmas hátrány hogy az ágyúkat alig lehet használni az ellenséges rombolók és cirkálok ellen. Menkülésre esélyed nevetségesen csekély, mert a 34-35 csomóval még az ellenfeled is lepipál. EZEK a JAPCSIK olyanok mint a WOTban a NÉMETEK! Nehéz használni őket, és a jó Tulajdonságaikat nehezen lehet kihasználni, és ahhoz is jó helyzetek kellene hogy legyen! Kár hogy amcsihoz képest ennyire gyengék. Remélem lesz rajtuk BUFF.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Czipczi által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #874 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Most Fubukizom (VIII), rendszeresen a topban végzek vele. :whistle: 15km-es torpedó hatótáv mindenre elég. Sose félek 1v1-ezni az amcsikkal se. A hajótestet forgatni kell, meg kell fejlesztésbe pontosított célzás és gyorsabb kormánylapát, meg persze a 10-10% láthatóságcsökkentés és a gyújtóképesség is hasznos. Ha nem száll rám 1 vs 2-3-ban cirkáló, romboló (10-ből fél meccsen ha elkaptak így) szinte sose tudnak kiszedni. Későn tudnak reagálni. Addig én amcsi romboló ellen ellőttem 2 sorozatot, mire először tud lőni rám, arról nem is beszélve, hogy kevés rombolóval céloznak pontosan 7-10km-erre lévő cikk-cakkozó másik DD-re. Cirkálót meg a láthatósági határomról szoktam torpedózni, ha egyedül van. Mielőtt észrevenné őket rá lövök két sorozatot, hogy a célzásra koncentráljon. Persze egy hitnél többet nem érnek el mert elbújok a füstben ahol is meglesem a 9 egyenletesen terített torpedómból hány találja el. ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #879 Írta: solinari
solinari válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Fubuki-m van nekem is. A torpedót tök felesleges fejleszteni, az alap sokkal jobb. Felesleges a 15 km hatótáv, mert cserébe sokkal lassabbak lesznek a topredók. Illetve a hajótestnél is érdemes a másodiknál megállni. 1xxx Hp-ért nem érdemes egy fedélzeti lövegtől megválni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.299 másodperc

Fórum hozzászólások

  • Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.